Taxi naar Eindhoven, Schiphol, Brussel & Düsseldorf Airport

In een taxi van Pin Taxi Eindhoven begint en eindigd uw (zaken)reis uitgerust en comfortabel. Wij brengen u direct vanuit thuis, uw hotel of kantoor tot voor de vertrekhal van Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel Zaventem of Düsseldorf Airport. Uw chauffeur brengt u tot aan de ingang van de terminal. Dit bespaart gesleep met bagage, hoge parkeerkosten en reistijd. Wij combineren uw rit niet met andere cliënten. Bekijk onze voordelige, vaste tarieven.

Pin Taxi Eindhoven airport transfers

Ophalen op de luchthaven

Bent u weer geland op de luchthaven en wilt u zo snel mogelijk naar huis, hotel of werk? Als u na de landing uw telefoon aanzet, heeft u waarschijnlijk al een sms van uw chauffeur ontvangen. Hierin leest u waar de chauffeur staat te wachten en hoe u het makkelijkst naar hem of haar toe loopt. Uw taxi staat klaar op een vooraf afgesproken ‘Meeting Point’. Zodra u in de auto zit, brengt uw chauffeur u snel en veilig naar de plaats van bestemming.

Wij rijden van en naar iedere luchthaven in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bij ons in de taxi bent u voorzien van alle gemakken; een flesje water en 4G Wi-Fi zijn inbegrepen. Ook kunt u uw smartphone of tablet in de auto opladen.


Taxi tarieven luchthavenvervoer

Wij werken met vaste tarieven. Een taxi naar Amsterdam Schiphol, Brussel of Düsseldorf Airport kost bij ons € 145,00 per taxi. Tijdens de ochtend- en avondspits hanteren wij een spitstoeslag.


Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 22.00, op zaterdag en zondag van 09.00 tot 18.00.

+31(0)611483828

WhatsApp ons

Voor een offerte of meer informatie kunt u ons altijd WhatsAppen. Een reservering dient altijd per e-mail bevestigd te worden.

Whatsapp met Danny

E-mail ons

E-mail ons voor meer informatie, een offerte of een reservering. Een reservering dient altijd per e-mail bevestigd te worden.

info@pintaxi-eindhoven.nl