Wi-Fi & flesje water
Makkelijk betalen
Eerlijke tarieven
Persoonlijke service

Externe vervoersmanager nodig voor je NIWO Eurovergunning?

Waarschijnlijk wil jij je eigen transport- of koeriersbedrijf beginnen of je bent al gestart en bent op zoek naar een externe vervoersmanager. Om goederen in opdracht van derden te vervoeren heb je een NIWO vergunning oftewel Eurovergunning nodig. Mijn naam is Danny Kastelijn en ik kan je daarbij helpen.

Wat verwacht ik van jou?

Jij bent gevestigd in Brabant, Gelderland of Limburg – je kredietwaardigheid en VOG zijn geen probleem. Je hebt een bestelwagen of vrachtwagen (geregistreerd op jouw naam) klaarstaan om de weg op te gaan. Voordat we de NIWO vergunning aanvragen gaan we samen naar de KvK om mij in te schrijven als gevolmachtigde ten aanzien van de vervoersactiviteiten van jouw bedrijf.

Wat doe ik voor jou?

Als ‘externe vervoersmanager’ breng ik mijn Vakbekwaamheid Goederenvervoer in jouw onderneming. Ik zorg voor de managementovereenkomst, hierin staan o.a. mijn werkzaamheden, verantwoordelijkheden en vergoeding beschreven. Indien gewenst, kan ik je adviseren bij het opstarten van jouw bedrijf en als de NIWO vergunning binnen is blijf ik een oogje in het zeil houden en help ik je waar nodig.

Wat kost het?

Mijn tarief als ‘externe vervoersmanager’ is € 250,- exclusief btw, per maand. Voor dit bedrag breng ik mijn vakbekwaamheid in jouw onderneming met maximaal 2 voertuigen. Heb je 3 of meer voertuigen dan is mijn tarief op aanvraag.

Contact

Heb jij interesse in een samenwerking met mij, stuur me dan een e-mail of WhatsApp en als het ‘klikt’ doen we binnenkort een kop koffie. Ik woon in Eindhoven, het lijkt me dan ook logisch dat jij met jouw onderneming enigszins ‘in de buurt’ (lees: géén uur rijden) gevestigd bent.

Bestel uw taxi

Bestel een taxi of stel een vraag via onderstaand formulier, u ontvangt z.s.m. een reactie van ons. Uw reservering is definitief wanneer wij deze bevestigd hebben.

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    WhatsApp ons WhatsApp ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of reservering. Wij reageren z.s.m. op uw bericht. x
    Consent Management Platform by Real Cookie Banner